• nl
  • fr

Nieuwsberichten

Rugpijn? Probeer een hydrotherapie massage!

Een hot tub kan een geweldige manier zijn om uw rugpijn te verlichten en uzelf te belonen met een echte massage. Neem een duik in het warme water van een Freeflow Spa en laat de strategisch geplaatste jets de vermoeide spieren in uw rug, benen, voeten en armen door middel van hydrotherapie, losmaken.
De hogere temperatuur en de druk van het water werken in op het lichaam en zijn geweldig effectief voor iedereen die kamt met pijnlijke spieren en gewrichten, zoals atleten, ouderen en artritis patiënten. Onderdompelen in warm water gedurende maximaal 20 minuten zal ervoor zorgen dat uw organen minder actief worden en dat uw bloeddruk zal verlagen. Dit resulteert in een ontspannen lichaam!
Hydrotherapie zorgt ook voor:

  • Tijdelijke verlichting van kleine pijntjes
  • Vermindering van stress en angst
  • Een ontspannen gevoel
  • Een verhoging van de bloedcirculatie in de gemasseerde delen van het lichaal
  • Verlichting van spierpijn, stijfheid en spanning
 

Gemakkelijker slapen na een sessie in uw Freeflow Spa!

Moeite om in slaap te vallen? U bent zeker niet alleen! Deskundigen zeggen dat een gemiddelde volwassen persoon elke nacht tussen de 7 à 9 uur slaap nodig heeft. Dit is veel mensen niet gegund… Het goede nieuws is dat er een natuurlijk en gemakkelijk hulpmiddel is om snel de slaap te vatten! Vergeet slaappillen… De oplossing bevindt zich in warm water!
Hot tubs zijn oorspronkelijk gemaakt als hulpmiddel voor ontspanning en staan bekend om mensen te helpen die slaapproblemen hebben. Een kwartiertje relaxen in een warm bad kan wonderen verrichten en zorgt voor een goede nachtrust doordat de kerntemperatuur van het lichaam daalt na het verlaten van het water. Dit is voor uw lichaam het signaal dat het tijd is om te gaan slapen. Het warme, masserende water zorgt voor zowel een mentaal als fysiek ontspannen gevoel.
Genieten van al deze voordelen? Dat kan met een eigen Freeflow Spa bij uw thuis! Geniet vandaag nog van de voordelen van een Freeflow Spa!

Versterk uw familiebanden met een Freeflow Spa!

Met de drukke agenda’s en het bruisende dagelijkse leven is het soms moeilijk om even tijd te vinden voor uw familie of gezin. Ontdek hieronder hoe u dankzij een hottub uw familiebanden terug kan versterken!

De intieme en ontspannen sfeer van een hot tub doen u de dagelijkse stress vergeten en staan u toe weer gezellige gesprekken te voeren. En wat is er nu beter dan buiten ontspannen en genieten van de natuur, samen met de mensen die u lief hebt!

De aankoop van een Freeflow Spa geeft uw gezin de perfecte plek om te ontspannen en verbonden te blijven. Het warme water en de hydrotherapie verlichten stress en kalmeren pijnlijke spieren, waardoor u zich kan richten op het belangrijkste in uw leven: uw gezin en uw familie!

  • Freeflow Spa promo?

Contact

Gervi Maasmechelen
Rijksweg 539
B-3630 Maasmechelen
Tel: 089/76 05 36

E-mail: contact@gervi.be
http://www.gervi.be
Gervi Leuven
Aarschotsesteenweg 584
B-3012 Wilsele-Leuven
Tel: 016/44 70 34

E-mail: leuven@gervi.be
http://www.gervi.be
Gervi Gent
Kortrijksesteenweg 200
B-9830 Sint-Martens-Latem
Tel: 09/231 44 31

E-mail: gent@gervi.be
http://www.gervi.be
Gervi Hasselt
Herkenrodesingel 11 a
B-3500 Hasselt
Tel: 011/23 08 60

E-mail: hasselt@gervi.be
http://www.gervi.be
L'air et L'eau
Liersesteenweg 181
3130 Begijnendijk
Tel: 016/41 42 66

E-mail: info@lair-et-leau.be
http://www.lair-et-leau.be
Gervi Antwerpen
Vosveld 11a/bus 3
2110 Wijnegem
Tel: 038/27 49 62

E-mail: Joeri.demey@gervi.be
http://www.gervi.be
Gervi Gistel
Oostendsebaan 24
8470 Gistel
Tel: 059/51 03 92

E-mail: Patrick.tanghe@gervi.be
http://www.gervi.be
Glow
Gentsesteenweg 1
8500 Kortrijk
Tel: 056/72 05 99

E-mail: info@glow.be
https://www.glow.be
Aquatropic
Staatsbaan 16
9991 Adegem
Tel: 0032/ 50 71 93 92

E-mail: info@aquatropic.be
http://www.aquatropic.be
Freeflow Spa's